Wat leer je bij de

School voor Vrouwenkracht?

Hier leer je te vertrouwen op je ware natuur.
Je herverbindt je met je innerlijke wijsheid.
Je kijkt jouw schaduwkanten aan en omhelst ze.
Je wakkert je innerlijk vuur aan.
Om een lichtbaken te voor anderen te kunnen zijn.

De belangrijkste lessen
van de School voor Vrouwenkracht

  1. Rust is rebellie.
  2. Je veilig voelen dient een hoger doel.
  3. Verwelkom al je gevoelens en laat ze doorstromen.
  4. Er zit wijsheid in je wonden en je kunt ze helen door expressie.
  5. Jouw dieper weten is je kompas.
  6. Je kunt leren jezelf te dragen door je te laten dragen.
  7. Iedere ‘nee’ van een vrouw tegen wat niet levengevend is, is een ‘ja’ tegen de Aarde.
  8. Leer je innerlijk vuur hoeden en richten op jouw zielsmissie.

Hoe leer je dat?

Leren bij de School voor Vrouwenkracht is een full body experience.
We werken met dans, creativiteit, rituelen, ceremonies, storysharing, opstellingsrituelen, lichaamsgerichte oefeningen, lichaamswerk en energiewerk. En je leert de geschiedenis en de wereld zien door een andere bril: de vrouwelijke bril. Herstory. 

De reis naar binnen én de reis naar buiten
In veel spirituele stromingen ligt de focus op de reis naar binnen. Bij de School voor Vrouwenkracht maken we niet alleen de reis naar binnen, maar ook de reis naar buiten. Je loopt als het ware een labyrint in, komt tot de essentie en neemt je inzichten vervolgens mee naar buiten. De wereld in. En geeft er vorm aan in je dagelijks leven en je verbindingen met anderen. Op je werk, in je relatie, je gezin, je vriendschappen en de maatschappij.

Leren door te onderzoeken
“Geloof niets zomaar, onderzoek alles.” is een motto van de School voor Vrouwenkracht. Hier word je aangemoedigd om vanuit je nieuwsgierigheid te zoeken, spelen en ontdekken.

Wat is waar voor jou?
Wat werkt voor jou?
Wie ben jij en wat heb jij nodig?

Wees welkom, met alles wat er in je leeft!

Over Monique

Oprichter van de School voor Vrouwenkracht

Monique van der Werff (1982) is een ervaren coach
en spaceholder van vrouwencirkels.

Twintig jaar geleden ontmoette ze haar eerste sjamanistische lerares. Het maken van innerlijke reizen, het leven in resonantie met de natuur, het leven vanuit creatiekracht, creëren vanuit bezieling én de kracht van de drum waren liefde op het eerste gezicht.

Haar professionele achtergrond ligt in de uitvoerende kunsten: theater, performance, dans, poëzie. Daarnaast heeft ze gewerkt als sprekerscoach, (vrouwelijk) leiderschapstrainer en doula.

Naast het hoeden van vrouwencirkels begeleidt Monique 1op1 transformatietrajecten voor vrouwen. En verzorgt ze rituelen & ceremonies op maat.

Lees meer over Monique

In 1 woord: transformerend! Monique heeft een zeldzame puurheid die je in combinatie met haar wijsheid, passie en toewijding aan het welzijn van vrouwen, uitnodigt om in verbinding te treden met je diepste waarheid. Maskers af. Veilig. Liefdevol. Instant impact op mijn emoties, kind en klanten. Kan de workshops en cirkels van Monique niet genoeg aanbevelen. Geen 5 maar 10 sterren!

Maame Joses

Al jaren doe ik mee aan de cirkels en jaarprogramma's van Monique. Omdat ik weet dat ik bij Monique in volledige warmte en veiligheid contact kan maken met mijn innerlijke stem en wijsheid. 

Esther 

Monique is absoluut 1 of a kind. De expertise, de oprechte zuivere en afgestemde aandacht, de liefde en de veiligheid die zij brengt laten al wat zij organiseert tot een ontzettend bijzondere en verrijkende ervaring zijn. De cirkels voelen als een dag baden in liefde voor mijzelf en het grotere geheel. Her-inneren. Opladen. Thuiskomen.

Celine


I recommend Monique to everyone seeking a compassionate, empathetic yet guiding coach. Over the last seven months, she has helped from being in a very dark place after losing my mother and becoming a mom myself, to one where I feel more confident in myself, have perspective and tools that I know I will implement for the rest of my life. Open, flexible, available and warm, the sessions with Monique have really shaped me in a long-lasting way.

Lou

It touched the very core of myself, of my identity and all the beliefs I have been taught. It started a huge transformation allowing me to see how working with our emotions, specifically anger, can be powerful and healing.

Antea Marinovic

Pin It on Pinterest