Ik zie jou omdat ik mezelf zie

Feb 12, 2024

Laatst bedankte een cliënt mij ervoor dat ik echt met haar door haar schaduw durfde te lopen. Dat ze zich geen moment veroordeeld heeft gevoeld, wat ze ook met me deelde.

Dat ik kon spaceholden voor haar diepste verdriet en grootste schaamte. 

Ze vroeg me hoe het kan dat ik dat kan?

Ik kan dat alleen maar omdat ik de afgelopen 20 jaar zoveel in mezelf heb aangekeken. Omdat ik mijn eigen angsten onderzoek. Mijn tranen huil. Mijn boosheid leer sublimeren in plaats van onderdrukken. Omdat ik mijn eigen gevoelens verwelkom (dit klinkt heel smooth, maar is super messy) en mijn eigen schaduw met nieuwsgierigheid benader. 

Niet dat ik dat niet spannend vind. Ook ik voel nog zo vaak een drempel. Maar ik haal diep adem en kijk het dan tóch aan, en ga er doorheen. Omdat ik weet hoeveel vrijheid er aan de andere kant te vinden is. Omdat vanuit het donker het grootste licht geboren wordt. En belangrijker nog: de grootst mogelijke liefde.

Hoe meer ik in mezelf aankijk, hoe meer compassie ik voel met anderen.

Ik hoef niet langer hetzelfde te hebben meegemaakt om aan te voelen wat iets voor jou betekent. Ik heb oog voor jouw pijn, omdat ik pijn ken. 

Ik zie jou omdat ik mezelf zie.

Alsjeblieft, voor jou:

een cadeau om je vrouwenkracht te activeren

Lieve vrouw, ik heb iets fijns voor je wat je kracht en zelfliefde brengt: een lichaamsgerichte meditatie
om jouw vrouwenkracht te activeren!

Hiermee ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens en het ontvangen van inspiratiemails. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. We zullen jouw gegevens nooit aan anderen doorgeven. Beloofd.